Book et møde

Udfyld formularen her, og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt, for at aftale et tidspunkt til et uforpligtende møde.


Svend Hansen & Søns virksomhedsprofil


Troværdighed

Vi er forandringsvillige og vedholdende, hvilket betyder, at vi handler og tager ansvar. Samtidig tilstræber vi en konstant tilpasning til markedet og kunderne.

Samarbejde

Samarbejde for os betyder, at vi løser opgaver og udfordringer i fællesskab. Det gælder især forholdet til samarbejdspartnere og kunder, men også internt i virksomheden. Defination af krav og behov til maskinen eller værktøjet sker i tæt samarbejde med kunden.

I udviklingen bruger vi vores erfaringsgrundlag og viden omkring bygning af maskiner og anlæg, til at sikre en leverance hvor kvalitet og driftssikkerhed er i top. Vi lægger vægt på de personlige relationer, så der vil være tæt kontakt med Kunden gennem hele forløbet.

Know-How

Vi følger udviklingen indenfor udstyr og teknologi til konstruktion, design og kommunikation. Vi tilstræber at udvikle og udbygge denne viden både med hensyn til uddannelse af medarbejdere og udnyttelse og anskaffelse af ny teknologi.

Totalløsning

Vi udvikler og levere nøglefærdige maskiner inklusiv hydraulik, pneumatik og styring, hvis det ønskes. Derudover opfylder vores maskiner og værktøjer selvfølgelig de krav som stilles i maskindirektivet, og leveres med CE-mærke.

Præsentations brev

Hent vores præsentations folder her

Produkter

På maskin- og værktøjsfabrik i Horsens producerer vi specialmaskiner og anlæg, fremstilling af værktøjforskellige former for robotteknologi, kontorinventar men vi laver også forskellige emner efter opgave - så du kan altid ringe og høre hvad der kan lade sig gøre.

Kvalitet

Svend Hansen & Søn A/S har lavet en kvalitetshåndbog hvori man får dokumentation for hele projekt- og arbejdsgangen hos Svend Hansen & Søn A/S. Kvalitetshåndbogen kan downloades ved at trykke på linket herunder.

Kvalitetshåndbog Svend Hansen & Søn A/S