Book et møde

Udfyld formularen her, og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt, for at aftale et tidspunkt til et uforpligtende møde.


Specialmaskiner i Horsens


Når vi på vores maskinfabrik i Horsens producerer specialmaskiner og anlæg, konstrueres og fremstilles de i overensstemmelse med maskindirektivets krav samt kundernes ønsker og behov. Der bliver udarbejdet dokumentation i form af brugsanvisning og vedligeholdelsesvejledning efter aftale. 

Vi beskæftiger os med konstruktion og fremstilling af bl.a:

  • Snit- og stans og bukkeværktøjer
  • Specialmaskiner
  • Robotteknologi
  • Automatiserings- og håndteringslinier
  • Reparation og vedligehold 

 

Nyeste teknologi til konstruktion og produktion

Til vores konstruktion bruger vi den nyeste 3D teknologi og 3D CAM-teknologi til vores bearbejdningsmaskiner. I selve produktionen råder vi bl.a. over CNC-maskiner, tråd- og sænkgnister samt planslibere.

 

Specialmaskiner efter ønske

Som kunde vil du møde en professionel og innovativ samarbejdspartner, der har et stort kendskab til specialmaskiner. Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi udvikler og leverer nøglefærdige specialmaskiner inklusiv hydraulik, pneumatik og styring, hvis det ønskes. Desuden opfylder alle producerede specialmaskiner og værktøj de krav, der stilles i maskindirektivet samt leveres med CE-mærke.

Vi er beliggende i Horsens, men hjælper gerne erhvervskunder i hele Danmark. Kontakt os på telefon 75 62 35 33, hvis du vil vide mere omkring vores ydelser.